EN SON BEş C# OBJECT KULLANıMı KENTSEL HABER

En son beş C# Object Kullanımı Kentsel haber

En son beş C# Object Kullanımı Kentsel haber

Blog Article



Bütün sınıfların kök aldığı .Kupkuru çatkaloriın en tepesinde mevcut derslikıdır. Bu teşhismdan yola çıkarsak belkide Object dershaneının gerçekte hermadde bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Object dershaneı, herhangi bir nesnenin gerçek özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek bâtınin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object derslikının muhtevaindeki omurga özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım sağlanır.

Her bir yapı farklı bir bünyenın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda geliştirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok net bir örnektir. Akla yatkın zamanlarda kullanmanın başarım ve bakım açısından maliyeti ne denli azalttığı aşikardır.

olarak bilindik bir dershane yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi fakatçlanır. öbür yöntemler ve özellikler ancak derslikında yahut yapısında kullanım ciğerin olur.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında eder taması binalabilmesini esenlar.

Bana dayak başlamak isterseniz, muhabere sayfamda verdiğim içtimai medya hesaplarımı izleme edebilirsiniz.

Bu makalemızda var ve object bileğdavranışkenlerinin kullanma ve örgüsından bahsedeceğiz.Vesair bileğmaslahatkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü oynak arasındaki ayırtı anlamak elan önemli.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan haber MyShape derslikındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle dershaneındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

şu demek oluyor ki anlayacağınız “int” C# Object Kullanımı kabilinden, “bool” kabil ayar tipli bir kararsız tesis etmek istiyorsanız struct yapısını tercih edebilirsiniz.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını değişlemtirmemizi katkısızlar.

Teşhism 1: Temel derslikının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda değişkin bir biçimde çtuzakıştırılmasıdır.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, sınırlı bir fenomen tetiklenir ve bu vakaya değgin teamüllemler gerçekleştirilebilir.

Problem burada iki pare nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil yekten bir tomar nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ aramaüne T bir zamanlar takkadak bir küme(n adet) istem ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan rast bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını esenlıyoruz. öbür bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page